Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere online ervaring te bieden. Door deze website te gebruiken of deze melding te sluiten, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
NL
  • AU
  • CA
  • CN
  • DE
  • JP
  • KR
  • NL
  • UK
  • US
  • MX

Dit is ‘Steve’, onze wallpaper voor april.

Travel Alberta

Apr 01, 2018 - 1 minute

Dit is Steve, niet te verwarren met het noorderlicht. Dit prachtige fenomeen doet zich voor wanneer elektrisch geladen deeltjes in de zon botsen met de magnetische energie in de dampkring. Het resultaat is een glinsterend paarskleurig lint van plasma. Het is zo’n 26 km breed en heeft een temperatuur van een kleine 6000 graden Celsius. In andere woorden: Steve is lang, warm, kleurrijk en bijzonder fotogeniek. Hij werd gespot door de fantastische community noorderlichtjagers in Alberta. Lees wat National Geographic over Steve heeft gezegd en download dan snel onze wallpaper om je telefoon weer een maand op te leuken.

DESKTOP - DOWNLOAD NU
TABLET - DOWNLOAD NU
MOBILE - DOWNLOAD NU

Paul Zizka